Fijn je te ontmoeten! Mijn naam is Kensaku Shimamura en ik ben gekwalificeerd Imoto Seitai-behandelaar. Intussen beoefen al meer dan twintig jaar Seitai-therapie.

Ik begon met het bestuderen van de Imoto Seitai-methode te in Tokyo, aan het Imoto Seitai Human Body Dynamics Education and Development Institute. De methode fascineerde me direct door haar diepte en kennis, onderbouwd door een lange traditie. Tijdens het trainen en toepassen van deze traditionele methode zag ik het verschil. Niet alleen bij patiënten, maar ook doordat mijn eigen lichaam gezonder en sterker werd.

Een gebalanceerde behandelaar kan zorgen voor balans in het lichaam van de patiënt. Een gebalanceerd Seitai lichaam betekent niet alleen dat het lichaam vrij is van ziekte, maar ook dat lichaam en geest souplesse en kracht bezitten. Hierdoor kun je goed omgaan met ups en downs, wisselende seizoenen en veranderende omstandigheden.

Ik bestudeer en beoefen nu al achtien jaar de traditionele Imoto Seitai. In die tijd ben ik Seitai Instructor en Seitai Accredited Instructor geworden.

Ondanks dat veel van mijn patiënten me liever niet zagen vertrekken uit Japan, ben ik naar Nederland verhuisd om mijn levensdroom te vervullen: het in de wereld verspreiden van de ware kunst van Imoto Seitai.

Imoto Seitai is ook buiten Japan actief in Zwitserland en Frankrijk.

Ik zou graag een tak in Nederland willen oprichten en samenwerken met andere Europese landen. Door de verspreiding van de prachtige technieken van Imoto Seitai kunnen we bijdragen aan de gezondheid en het geluk van alle mensen wereldwijd!

Biografie

  • 1998 Tachikawa Seitai-kliniek geopend in Tachikawastad, Tokyo
  • 2000 Aangesloten bij Imoto Seitai
  • 2003 De Shimamura Seitai Tachikawa-kliniek geopend
  • 2005 Gekwalificeerd tot Imoto Seitai Exercise Instructor
  • 2011 Gekwalificeerd tot Imoto Seitai Accredited Instructor
  • 2016 Shinamura Seitai gesloten om uit te breiden naar het buitenland
  • 2018 Shinamura Seitai heropend in Amsterdam

Kensaku has a patient and kind nature. I always felt heard and comfortable during the exercises and massage. I went to him with, amongst others, knee pain. After about 4 sessions I was able to walk longer stretches again and my pains eased. I recommend his saitai treatment to anyone seeking a deeper understanding and treatment for their physical ailments.

Daniela